YHTEYSTIEDOT

Sanna Tennberg, tirehtööri ja toiminnanohjaaja 050 463 4252

 posti.haminanteinisirkus@gmail.com

Haminan Teinisirkus ry

Postiosoite:
PL 79
49401 HAMINA

Käyntiosoite:
Summantie 46
49420 Hamina

@haminanteinisirkus


Haminan Teinisirkus ry on yhdistys, jonka tavoitteena on edistää sirkuskulttuuria ja lasten ja nuorten hyvinvointia harrastuneisuuden keinoin. 

Yhdistyksen johtokunnan jäsenet kaudella 2023-2024:

 Anni Seppälä, puheenjohtaja

 Jukka Karkimo, varapuheenjohtaja

 Sanna Tennberg, rahastonhoitaja ja sihteeri

 Helena Sorsa

 Irene Vuorinen

 Jenna Omeri

 Riikka Koskimies

 Sanna Silvo

 Sari Varonen

 Ville Jalkanen 

OHJELMAPALVELUT

Esitykset

SHOW-ryhmämme esiintyy ympäri vuoden erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa. Jokainen esitys ja ohjelma rakennetaan yksilöllisesti tarpeiden ja toiveiden mukaisesti käytössä olevin sesongin numeroin. Jos toiveissanne on saada sirkusesitys tilaisuuteenne tai tapahtumaanne, ottakaa yhteyttä ja mietitään yhdessä, mikä olisi juuri tähän hetkeen sopiva kokonaisuus! Hinta määräytyy esityksen koon ja keston perusteella. Hinnat ovat yleensä 250e ylöspäin. Tarjouspyyntö ei sido tilaamaan.  


Välinekokeilut ja työpajat

Tarjoamme erilaisia osallistavia tunteja ryhmille ja kokoonpanoille. Hinta määräytyy sisällön, keston ja ryhmän koon perusteella. Kysy tarjousta. 

Välinekokeilut ovat rentoja sirkusvälineiden esittelytilaisuuksia, joissa osallistujilla on mahdollisuus kokeilla sirkuksessa käytettäviä välineitä. Parhaimmillaan välinekokeilu on omissa tiloissamme järjestettynä. Meille mahtuu suurikin työporukka, polttariväki, päiväkotiryhmä tai koululuokka. Välinekokeilua on mahdollista tuoda myös porukan luokse. Käytössä olevat tilat vaikuttavat siihen, kuinka paljon välineitä voimme tuoda esiteltäväksi ja kokeiltavaksi. Välinekokeiluja toteuttavat sirkusohjaajamme ja apuohjaajamme. Välinekokeilut sopivat hyvin myös esimerkiksi erilaisiin tapahtumiin ja messuille. 

Työpajat ovat sisällöllistä toimintaa, jossa on aloitus ja lopetus. Ammattitaitoiset ohjaajamme tuottavat tarpeiden mukaista toimintaa, jolla voidaan esimerkiksi edistää ryhmäytymistä, yhteisön hyvinvointia ja yhteistoimintaa. Sirkustyöpajat kestävät kerrallaan 1-2 tuntia ja niitä voidaan sopeuttaa hyvinkin joustavasti ryhmän tarpeisiin. Työpajoja on tarjolla kaiken ikäisille, sekä lapsille että aikuisille. Ota yhteyttä ja sovitaan lisää! 


Sirkussynttärit

Sirkuksellamme voi myös pitää synttärit! Hulppeat tilamme tarjoavat mahdollisuuden ikimuistoisten juhlien järjestämiseen. Sirkussynttäreillämme juhlan järjestäjä tuo itse haluamansa tarjoilut, mutta voi sen jälkeen keskittyä vain rentoon olemiseen, sillä sirkusohjaajamme huolehtivat täysin juhlaväen viihtymisestä ja ohjatun toiminnan järjestämisestä. Synttäreitä järjestetään kaiken ikäisille sankareille. 200e hinta sisältää salin 2h tilavuokran, täyden ohjelmapalvelun 1,5h juhlien kestoon, sirkusväline-esittelyä sekä apua tarjoilujen esillepanoon ja loppusiivoukseen.