OHJELMAPALVELUT

Esitykset

Haminan Teinsirkuksen harrastajia voidaan tilata esiintymään erilaisiin tilaisuuksiin. Esityksen kesto ja sisältö määräytyvät tapauskohtaisesti. Tavanomaisin tilaus on noin 20 min/ 3-5 ohjelmanumeroa. Ohjelmasisältö muokataan mahdollisimman monipuoliseksi tilaajan toiveiden mukaan.

Esiintyjät ovat iältään 2-20 vuotiaita eritasoisia taitureita.


Välinekokeilut/ työpajat 

Tarjoamme mahdollisuutta ohjattuihin sirkusvälinekokeiluihin erilaisille ryhmille esim. koululuokat, päiväkodit, leirit, erilaiset lasten- ja nuortentapahtumat ym.

Paikalle tulevat sirkuksen vakituiset ohjaajat kertovat sirkusvälineistä, näyttävät miten niitä käytetään ja antavat välineet osallistujien käyttöön. Osallistujille annetaan myös henkilökohtaista opastusta. Ohjauksen kesto on 1-2 tuntia tutustumisen laajuudesta ja ryhmän koosta (max. 20 hlö) riippuen.

 

Erilainen liikkatunti/ toimintapäivä/ retkelle sirkukseen

Haminan Teinisirkus antaa kouluille tilaisuuden pitää Erilainen liikkatunti ja mahdollisuuden kurkistaa sirkuksen maailmaan.
Pääsääntöisesti tunteja voi varata maanantaille- torstaille. Ryhmän maksimioppilasmäärä noin 20 henkilöä. Toiminta sopii sekä ylä- että alakouluikäisille ja myös yläkouluikäistä vanhemmille opiskelijoille. Tunnit pidetään sirkuksen tiloissa. Alakouluiäisillä tulee opettajan lisäksi olla mukana 1-3 muuta aikuista ryhmän tarpeista riippuen.
Varusteina ihan normaali sisäliikkavarustus, sisäpelikengät/ tossut ja juomapullo.
Tunnilla tehdään erilaisia juttuja (alkulämppä, sirkusvälineet, akrobatia...), riippuen osallistujien iästä, ryhmän koosta ja käytettävissä olevasta ajasta.

 
Erilainen TYHY-toiminta
 
Taatusti erilaista TYHY- toimintaa aikuisille sopivan sirkustelun ja leppoisan tanssin/ kuntoliikunnan muodossa. Tuo ryhmäsi sirkukselle tai tilaa iloinen yllätys työpaikallesi. Sopii sekä miehille että naisille.


Sirkussynttärit

Sirkuksen tiloissa pidettävät synttärijuhlat. Välineet käytössä ohjaajan opastuksella. Mahdollisuus tuoda tarjottavaa. (max 20 hlö)
 

Pomppulinna

Vuokraa pomppulinna tapahtumaasi tai vaikka lastenkutsille. Katso kuva ja tiedot tästä.


Oheistoiminta

Sirkukselta voidaan myös tilata kasvomaalausta, ongintaa, pop cornmyyntiä, koirapallojen tekoa, buffetin pitoa...

Tiedustelut ja varaukset Haminan Teinisirkus p. 050 463 4252